快师教育-安徽专业成人学历提升服务机构

安徽学历提升咨询热线

0551-62817309

您现在的位置:安徽成人高考 > 成考高起专 > 英语 > 模拟试题 >

2019年成人高考高起点英语考前预测试题及答案(Ⅱ)卷

发布时间:2019-07-27浏览:440次 编辑:刘老师 收藏文章

快师教育网站最新发布了2019年成人高考高起点英语考前预测试题及答案(Ⅱ)卷,可供考生学习使用!2019年安徽成人高考报名已经开始,考生复习工作也可以开展起来了。在复习期间,考生多做一些历年的考试真题,这样可以在更快的时间内了解成人高考各个科目试卷的命题规律,同时考生结合自己的经验总结出答题技巧,以更好的状态来应对今年的考试。

安徽成人高考高起专英语模拟题.JPG

四、阅读理解(共15小题;每题3分,共45分)

阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选项中选出的一项,并把它前面的大写字母填在横线上。

A

Hobbs was an orphan.He worked in a fact&y and every day he got a little money.Hard work changed him thin and weak.He wanted to borrow a lot of money to learn painting pietures,but he did not think he could pay off the debts.

One day the lawyer said to him,“One thousand dollars,and here is the money.”As Hobbs took the package of noted,he was very dumbfounded.He didn’t know where the money

canle from and how to spend it.He said to himself,“I could go to find a hotel and live like a rich man for a few days:or I give up my work in the factory and do what I'd like to d0:painting pictures.I could do that for a few weeks.but what would I do after that?I should have lost my place of the factory and have no money to live on.If it were a little less money.I would buy a new coat,or a radi0,or give a dinner to my friends.If it were more,I could give up the work and Pay for painting pictures.But it’s too much for one and too little for the other.”

“Here is the reading of your uncle’s will”,said the lawyer,“telling what is to be done with this money after his death.I must ask you to remember one point.Your uncle has said you must bring me a paper showing exactly what you did with his money,as soon as you have spent it.”“Yes.I see.I'll do that.”said the young man.

36.He wanted to borrow money because he wanted to__________.

A.study abroad

B.work abroad

C.pay for the debts

D.1earn to paint pictures

答案:D

37.Hobbs was dumbfounded on receiving the money because he thought_________.

A.the money was too much

B.the money was too little

C.he would be dismissed

D.the lawyer meant to punish him

答案:B

38.With the money he got,first Hobbs________.

A.planned to have a happy life for a few days

B.decided to give up his work in the office

C.was to give a dinner to his friends

D.had no idea what to do

答案:D

B

Not many years ago,a wealthy and rather strange old mall named Johnson lived alone in a village in the south of England.He had made a lot of money in trading with foreign countries.When he was seventy-five.he gave£1200 to the village school to buy land and equipment for

a children’s playground.

As a result of his kindness,many people came to visit him.Among them was a newspaperman.During their talk,Johnson remarked that he was seventy—five and expected to live to be a hundred.The newspaperman asked him how he managed to be healthy at seventy-five.Johnson had a sense of humour(幽默)。He liked whisky(威士忌酒)and drank some each day.“I have an injection(注射)in my neck each evenin9,”he told the newspaperman,thinking of his evening glass of whisky.

The newspaperman did not understand what Johnson meant.In his newspaper he reported that Johnson was seventy.five and had a daily injection in his neck.Within a week Johnson received thousands of letters from all over Britain.asking him for the secret of his daily injection.

39.The gift of money to the school suggests that Johnson_________.

A.had no children

B.was a strange man

C.was very fond of children

D.wanted people to know how rich he was

答案:C

40.Many people wrote to Johnson to find out,_________.

A.what kind of whisky he had

B.how to live longer

C.how to become wealthy

D.in which part of the neck to have an injection

答案:B

41.The newspaperman_________.

A.should have reported what Johnson had told him

B.shouldn’t have asked Johnson what iniection he had

C.was eager to live a long life

D.should have found out what Johnson really meant

答案:D

42.When Johnson said he had an injection in his neck each evening.he really meant that_________.

A.he drank a glass of whisky in the evening

B.he needed all injection in the neck

C.a daily injection in the evening would make him sleep well

D.there wag something wrong with his neck

答案:A

C

Ellis Island is located in New York Harbor.Ellis Island is open daily year-round from

9:30a.m.to 5:00p.m,with extended hours during summer.It is closed on December 25.

There is no admission(入场)charge to Ellis Island;donations(捐款)are gratefully accepted.

At Your Fingertips

Park information (212)363~7620

Emergencies (212)363~3260

Ferryboat information (212)269~5755

Lost and found (212)363~7620

Dining,gift,&audio tour (212)344~0996

Transportation

Stature of Liberty and Euis Islan Ferry:Boats leave from Battery Park,Manhattan,and

from Liberty State Park,New Jersey.They run about every 30 to 45 minutes beginning at 9:15a.m.(ferry schedule subject to change)

Hours:May vary;call the number above

Closed:December 25

Ferry fees:(Includes Liberty and Ellis Island)adults,$7;senior citizens,$6;children(age 3 to 17)$3.(group rates are available for 25 or more adults)

Tickets&schedule information:(211)269—5775

43.In summer.visitors will have ______to visit Ellis Island.

A.no enough time

B.longer time

C.shorter time

D.a wonderful time

答案:B

44.Which number would you call if your friends were suddenly ill?

A.(212)344—0996

B.(212)363—7620

C.(212)363—3260

D.(212)269—5755

答案:D

45.Which of the following is NOT true?

A.People call visit Ellis Isalnd free of charge.

B.The boat departure time from bakery Park is at 9:15a.m.all the year round.

C.Ferry fees for children are cheaper than for adults.

D.Ferry fees for group visitors can be discounted(折扣)。

答案:A

46.We may infer from the passage that__________.

A.visitors prefer to go to Ellis Island by boat

B.there are more visitors in winter

C.Ellis Island is open every day

D.boat is the only transportation to Ellis Island

答案:A

D

Eating disorders(混乱)is very common now.“When I first wrote about this,the problem was pretty much hidden…I didn’t expect ii to get:as bad as it is,”Susie Orbach,all intema’tional authority(权威)on eating disorders,said.

Orbach must at times think the anti-diet message of her book“Fat is a Feminist(女权主义的)Issue(问题)”has been lost since it was written more than 20 years ago.

Girls,boys,old people-even the famously well-rounded female(女性)population of Fiji is failing victim(牺牲品)to fat fears."If anything.the situation has got much,much worse.We nOW have kids as young aseight and women in old people’s homes worried about the way they look," Orbach said.

Even though it has been proved that repeated dieting results in a little more than regaining most of the lost weight, constant dieting(节食)has become a way of life for many women.48 per cent of British women aged 25 t0 35 were on some kind of diet and that 20 per cent of young wonen dieted all or most of time.Some of them said they would pop a pill to give them their beautiful shape.even if it meant risking their health.

Worldwide,70 million people have an eating disorder.Most are women,but men are increasingly affected,too.

More than half the women and two-thirds of the men in Britain weigh too much,while in

the United States more than one quarter of adults and about one in five children are overweight.The idea that female beauty is a very thin body could be changed,if clothing factories and

magazines showed images(形象)of women of an shapes instead of selecting skeletal-like models and stick.thin actresses.

But that is easier said than done.

To get her message across.Orbach is also considering talking to pop stars such as Victoria Beckham and Geri Halliwell,both of whom have admitted(承认)having suffered from eating disorders.

47.According to Susie Orbach,________.

A.nobody had suffered from eating disorders 20 years before

B.eating disorders had become much commoner than before

C.eating disorders shouldn’t have become so common as it was

D.Victoria Beckham and Geri Halliwell hadn’t suffered from eating disorders

答案:B

48.Why did people fear being fat?Because________.

A.fat was a feminist issue

B.girls,boys,old people were falling victim of fat fear

C.even the famously well-rounded women of Fiji were falling victim of fat fear

D.they worried about the way they looked

答案:D

49.Even if repeated dieting results in more than regaining most of the lost weight,in Britain________.

A.forty-eight per cent of old women were on some kind of diet

B.women aged twenty-five to thirty-five dieted all 6r most of time

C.twenty per cent of young women dieted all or most of time

D.all the people were risking their health to get their beautiful shape

答案:C

50.Which of the following is NOT true?

A.Seventy million people have an eating disorder in the world.

B.More than 1/2 0f the women and 2/3 0f the men in Britain have weight problem.

C.More than 1/4 0f adults and 1/5 0f children in USA weigh too much.

D.Clothing factories and magazines showed images of women of all shape.

答案:D

五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共15分)

根据中文提示,将对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。

打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。

提示:Jackson夫人给Ellis打电话说在Ellis牙医诊所刚刚镶的牙疼得很厉害,Ellis说

刚镶过的牙在一开始都会疼痛。Jackson夫人说可能是牙镶得不合适,她的下额部疼得受

不了。Ellis说可以稍微调整一下,并问Jackson夫人什么时候来他的诊所。Jackson夫人

说她马上就来。两人后商定Jackson夫人11:00到Ellis诊所就诊。

Ellis:Good morning.Dr Ellis office.

Jackson: 51 .May I please speak with the doctor?

Ellis:Mrs Jackson.Dr Ellis here.How’s that new tooth?

Jackson:Not so good,doctor.That's what I'm calling about.It just doesn't seem to fit fight.

Ellis:Well,that's to be expected during the first few days after it has been put in.Have

you been leaving it in as I told you?

Jackson:Well,52 ,doctor,especially when I eat.

Ellis:I understand,Mrs Jackson.It hums in the beginning,I know.But it's really better

to leave it in,except when you clean it,of course.

Jackson:Well,I did it first,doctor,but my jaws hurt SO much that I just couldn’t

53 .

Ellis-Well,maybe we can adjust(调整)it a little more.

Jackson:Adjust it?

Ellis:Yes, 54 ?

Jackson:Oh,fight away,doctor,if you don’t mind.

Ellis:Let me see.55 ?

Jackson:Oh,yes,doctor,I can make it.Thank you.See you then.

答案:51.This is Mrs.Jackson

答案:52.it hurts so much

答案:53.stand/bear it any longer

答案:54.when can you come in

答案:55.Can you get here by 11:00

六、书面表达(满分30分)

假设你是Matt Hand,在报上看到一则招聘广告,正符合你的情况,于是写信求职。

广告要点:招聘对象:有计算机工程(engineering)学历的工程师。

条件:有两年以上计算机工程工作经验;年龄在22—30岁之间;身体健康。

注意:1)要简要介绍自己的学习工作经历。

2)词数为100左右。

答案:Dear Sirs,

I read your advertisement in yesterday's paper.I think I am the best person fit for the position.

I'm 23 years old.I graduated from Boston University two years a90.My major at university was computer engineering.After graduation l worked as a computer engineer in a big company for two years.Now I have enough experience in this field.And I'm very interested in it.

I like sports and I am in good health.I like hard work.I'm sure I call do the job well if I become a member of your company.

I'm looking forward to your reply.

Very sincerely yours,

Mart Hand

点击查看试题上卷→2019年成人高考高起点英语考前预测试题及答案(Ⅰ)卷

    2019年安徽成人高考高点英语模拟试题资料

2019年成人高考高起点英语提分试卷

2019成人高考(高起点)英语模拟试题及答案二

2019年成人高考高起点英语预测题二

2019年成人高考高起点英语预测题一

2019年成人高考高起点英语模拟试题

2019年成人高考高起点英语模拟试题

评论

0人参与,0条评论

全部评论(0)

还没有评论,快来抢沙发吧!

学历报名热线:0551-62817309

地址:安徽省合肥市蜀山区长江西路200号置地投资广场8楼

网站版权Copyright © 快师教育所有 网站负责人:徐淼 备案号: 皖ICP备17016797号-2

历年真题|考试科目|报考专业|招生院校|网站地图|关于快师