快师教育-安徽专业成人学历提升服务机构

安徽学历提升咨询热线

0551-62817309

您现在的位置:安徽成人高考 > 成考高起专 > 英语 > 模拟试题 >

安徽2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题及答案(Ⅱ)卷

发布时间:2019-07-01浏览:322次 编辑:刘老师 收藏文章

快师教育网站最新发布了安徽2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题及答案(Ⅱ)卷,可供考生学习使用!2019年安徽成人高考报名已经开始,考生复习工作也可以开展起来了。在复习期间,考生可以做一些最新的预测模拟试题,熟悉各个科目的考试题型,快师教育站内提供免费的模拟题下载资源,考生也可以在线学习,全力助考,让考生轻松升学!

2019年成考高起点英语考试冲刺试题

四、阅读理解(共l5小题;每题3分,共45分)

阅读下面短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选项中选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填在横线上。

A

Booking opens for Beckett Shorts on September 8

BY TELEPHONE

For credit card(信誉卡)booking.Calls are answered.

BOX OFFICE

01789~295623 9 a.m.~8 p.m.(Mon.~Sat.)

0541—541051(24 hour,7 days,no booking charge)。

BY FAX

For credit card booking.Please allow at least 48 hours for reply,if required.

BOX OFFICE

01789 261974 0r 01862 387765

BY POST

Please enclose(附上)a cheque or credit card details together with a SAE or add 50p to the total amount(总额)to cover postage.Please send to the Box Office,RST,Stratford—upon—Avon,CV37 6BB.

Booking opens for all other plays on September 19.

IN PERSON

BOX OFFICE

RST hall,9:30 a m.~8 P.m.(Mon.~Sat.)

(6 P.m.when theatres are closed)。

OVERSEAS BOOKING

The easiest method of payment is by credit card.You can also pay by:Eurocheque(up to

£500)with your card number written on the back.

PAYING FOR YOUR TICKETS

CREDIT CARDS

We accept Visa,Master Card,American Express and Diners Club.Please give the card number,name and address of cardholder.

CHEQUES

Cheques and postal orders should be payable to:Royal Shakespeare Theatre.

36.In which of the following ways of booking does one probably have to pay extra money?

A.In person.

B.By telephone.

C.By post.

D.By fax.

答案:C

37.One has to wait for 2 days or longer for a reply if he/she pays________.

A.in person

B.by telephone

C.by fax

D.by post

答案:C

38.What is a useful number to call at 11a.m.Sunday?

A.0541 54105 1.

B.01789 295623.

C.01789 261 174.

D.01862 387665.

答案:A

B

Joseph Lemasolai wrote a book about his life. His people, the Maasai, are nomads,meaning they do not stay in one place for long. They move their villages in search of good grassand fresh water for their cattle. "The cow is the centerpiece of pretty much everything we do,"Joseph explains.“That s why we move.We could not be nomads without cattle.You can’t move for nothing--you can’t just walk around.

When he was very young,Joseph spent much of his time looking after his family’s cattle,taking them to food and water and watching out for lions.He played on the grassland with his friends.

when Joseph was about six years old,he left his family to attend a boarding school(寄宿学校)。There,Joseph faced difficulties much like other children do.He was laughed at because he was fat.He got into trouble daily with his teachers.

But Joseph also faced difficulty most children do not.”Every time school closed for vocation,I had to find my way home,“Joseph says,”That was one of the hardest things:“The village might be 5 miles a way.or it might be 50.Sometimes I wouldn’t know exactly where my family was.I had to search for them.”

Joseph later attended high school in a city.After graduation,he went to college.Finally,he became a social studies teacher,and now he is teaching seventh and eighth graders at a school.

Every summer,Joseph travels back to the grassland to visit his mother,brothers,and

friends.And he takes a group of students with him to see both the beauty and the difficulty of growing up in that part of the country.“I like to show them the other side of the coin.”Joseph says.

39.The word“centerpiece’’in Paragraph l means“________”。

A.the most important part

B.the things already done

C.the reason of moving

D.the animal in the middle

答案:A

40.Before going to school,Joseph spent a lot of his time________.

A.watching liens on the grassland

B.getting food and water for his family

C.taking care of his family’s cattle

D.visiting his friends from place to place

答案:D

41.When school dosed for vocation,Joseph usually had great difficulty________.

A.finding out where his home and village were

B.understanding what he was required to do

C.getting in touch with his teachers

D.walking 5 to 50 miles in a day

答案:D

42.By taking some of his students home,Joseph wants them to________.

A.deal with difficult situations

B.realize what the people really need

C.know about his love for his family

D.learn about a different way of living

答案:B

C

New Zealand’s main exports come from the nation’s farms--wool,meat,butter,cheese,and skins.Many people process farm products in dairies(牛奶房),meat-refrigerating plants,breweries(啤酒厂)and flour mills.Sawmilling is an important industry where logging is carried on in the forests to make pulp for newsprint and other mills make various kinds of paper.

Most of New Zealand’s heavy machinery must be imported,but assembly(装配)plants

make automobiles and trucks from imported parts.Woolen goods,carpets,clothing,shoes,furniture and electrical appliances are also manufactured.Imported petroleum(石油)is refined(精炼)at an oil refinery at Whangarei.An aluminum smelter at Blutt,near Invercargill,use hydro—electricity to refine one that is imported from Australia.

New Zealand’s coal is used to generate steam,make gases,provide fuel for homes and

factories and produce electricity.Sand and gravel(砂砾)used for road building and concrete

(混凝土)construction,ranks second to coal.Limestone is used to make fertilizer and ce—ment.

43.In the first paragraph,“sawmilling”refers to________.

A.wood—processing industry

B.shoe—making industry

C.news—print industry

D.mineral refining industry

答案:A

44.When New Zealanders make automobiles,they usually________.

A.produce the components themselves

B.export the final products

C.import the components

D.1eave the work to foreigners

答案:C

45.Which of the following is NOT the mentioned minerals in the last paragraph?

A.Coal.

B.Gas.

C.Limestone.

D.Sand and gravel.

答案:B

46.Blurt is near________.

A.Whangarei

B.Australia

C.seashore

D.Invercargill

答案:D

D

The sea is very big. Look at a map of the world. There is less land than sea. The sea covers three quarters of the world.

The sea is very deep in some places. There is one spot, near Japan, where the sea is nearly 11 kilometres deep. The highest mountain in the world is about 9 kilometres high. If that mountain were put into the sea at that place, there would be 2 kilometres of water above it.

If you have swum in the sea, you know that it is salty. You can taste the salt. Rivers,which flow into the sea, carry salt from the land into the sea. Some parts of the sea are less salty than other parts. There is one sea, called the Dead Sea, which is very salty. Because it is very salty, swimmers cannot sink! Fish cannot live in the Dead Sea.

In most parts of the sea, there are plenty of fishes and plants. Some live near the top of the sea. Others live deep down. There are also millions of tiny living things that float in the sea. These floating things are very small. It is hard to see them. Many fish live by eating these.

The sea can be very cold. Divers, who dive deep down in the sea, know this. On the top the water may be warm. When the diver goes downwards, the sea becomes colder and colder.

Another thing happens. When the diver goes deeper, the water above presses down on him. It squeezes him. Then the diver has to wear elopes made of metal.

47. One spot of the sea near Japan is

A. nearly nine kilometres deep

B. almost eleven kilometres high

C. two kilometres above the highest mountain in the world

D. two kilometres deeper than the height of the world's highest mountain

答案:D

48. Which of the following is NOT true?

A. Fish cannot live in the salty sea.

B. The sea gets its salt from rivers.

C. Different parts of the sea have different amount of salt.

D. There is no fish in the Dead Sea.

答案:A

49. Fish in the sea live

A. near the top of the sea

B. deep down in the sea

C. at different depth of the sea

D. on tiny living things in the sea

答案:C

50. The deeper divers goes down in the sea,

A. the wanner the sea becomes

B. the colder they find the sea is

C. the less the water above presses down

D. the heavier their clothes must be

答案:B

五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共15分)

根据中文提示,将对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。打句号的地方,用陈述句;打问号的地方,用疑问句。

提示:星期三晚上有一个音乐会,Betty有两张票,打电话给Rose,问她是否有空前往,并约她音乐会后去看望王大爷,Rose听了很高兴,两人相约在六点四十五分入口处见面。

Rose:Hello!This is Rose speaking.

Betty:Hello!Rose,this is Betty. 51_______ this Wednesday evening?

Rose:Yes,Why?

Betty:There's a good concert,and I've got two tickets.1 wonder 52_______ .

Rose:That's great ! 53 _______ ?

Betty:7 o'clock.But how about 54 _______ at 6:45?

Rose.OK.I think I can make it.

Betty;After the concert, 55 _______ shall we?

Rose:That’s a good idea?Why don’t we take some food for him?

Betty:Why not? OK,see you Wednesday.

Rose:See you then.Bye!

答案:51.Are you free/Do you have time

答案:52.if you call go with me

答案:53.When/What time does it start

答案:54.meeting at the entrance

答案:55.We’ll go to see Grandpa Wang

六、书面表达(满分30分)

请根据下列各点,写出一篇l00词左右的短文。

(1)昨天是周末,你与父母一起去海边;

(2)在海边的活动:游泳、钓鱼、照相;

(3)父母教给你一些关于海洋生物的知识;

(4)你的感受:玩得很开心。

生词:海洋馆aquarium

答案:It was weekend yesterday.It was fine.My parents took me to the seaside to enjoy ourselves.We swam in the sea,went finsihing and took some photos.It was really a lovely day.After that,my parents taught me a lot about the fishes in the sea.It was difficult but very interesting.Later,we visited the aquarium,where I learned a lot about the living things in the sea.My parents taught me a lot about them.I become really interested in them.I enjoyed myself very much.

点击查看试题上卷→安徽2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题及答案(Ⅰ)卷

      2019年安徽成人高考高起专英语最新模拟试题资料

2019年成人高考高起点英语提分试卷

2019成人高考(高起点)英语模拟试题及答案二

2019年成人高考高起点英语预测题二

2019年成人高考高起点英语预测题一

2019年成人高考高起点英语模拟试题

2019年成人高考高起点英语模拟试题

评论

0人参与,0条评论

全部评论(0)

还没有评论,快来抢沙发吧!

学历报名热线:0551-62817309

地址:安徽省合肥市蜀山区长江西路200号置地投资广场8楼

网站版权Copyright © 快师教育所有 网站负责人:徐淼 备案号: 皖ICP备17016797号-2

历年真题|考试科目|报考专业|招生院校|网站地图|关于快师