快师教育-安徽专业成人学历提升服务机构

安徽学历提升咨询热线

0551-62817309

您现在的位置:安徽成人高考 > 成考高起专 > 英语 > 模拟试题 >

安徽2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题及答案(Ⅰ)卷

发布时间:2019-06-17浏览:337次 编辑:刘老师 收藏文章

2019年安徽成人高考报名已经开始,考生复习工作也可以开展起来了。在复习期间,考生可以多做一些历年的真题,这样可以在更快的时间内了解成人高考试卷的命题规律,同时考生结合自己的经验总结出答题技巧,以更好的状态来应对今年的考试。为此快师教育特整理了最新的安徽成人高考模拟试题,以下是2019年安徽2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题及答案(Ⅰ)卷,供考生学习使用!

2019年成人高考高起点英语考试冲刺试题

二、词汇与语法知识(共15小题;每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填人左边的括号里。

6. The weather changes __________the season.

A. by

B. with

C. for

D. from

答案:B

7. In fact she was__________of softball, tennis and track.

A. much more fond

B. much fonder

C. very fonder

D. too more fond

答案:B

8. His father had little school education. __________.

A. So mine did

B. Neither did mine

C. So had I

D. So did mine

答案:D

9. I was pleased_________you yesterday.

A. to meet

B. haven't met

C. to have met

D. to be meeting

答案:C

10. I don't mind _________to the party.

A. being not invited

B. not being invited

C. not inviting

D.not to be invited

答案:B

11. My mother knows Jane. They _________to each other at a party.

A. have been introduced

B. are introduced

C. were introduced

D. had been introduced

答案:C

12. The President gave the Secretary of State 30 days_________the report.

A. completes

B. to complete

C. completing

D. completed

答案:B

13. ——ho do you-think has made my room so dirty, Mom?

——It_________be your younger brother.

A. must

B. shall

C. will

D. would

答案:A

14. Seldom _________ any mistakes during my past five years of service here.

A. I would make

B. would I make

C. did I make

D. I did make

答案:C

15. Mr. Zhang gave the textbooks to all the pupils except_________ who had already taken them.

A. the ones

B. ones

C. some

D. the others

答案:A

16. We want to buy the same book _________you are reading.

A. which

B. that

C. as

D. it

答案:C

17. George cooked me a meal, _________ was a first for him.

A. what

B. when

C. who

D. which

答案:D

18. "I want to beg a favour of you, sir. I want to sent a letter home,what_________is. "He said.

A. that's, that

B. it's, it

C. it's, that

D. that's, it

答案:D

19. A fight broke out among the football fans and soon it went__________control.

A. under

B. beyond

C. above

D. over

答案:B

20. Two nuclear power stations __________in the past ten years.

A. have been built

B. built

C. would be built

D. are built

答案:A

三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填人相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

George and Margaret Glenn and their children live at 140, Davis Street, across the street from a small park. Their house is 21 off the main road. George 22 goes to work by bus, but sometimes he goes 23 his car. The children usually go to school by bus.

The Glenns' house is 24 hidden among the trees. It has small bushes(灌木) 25 around it. There is a fence 26 it and the house next door. It is a two-storey house, with the living room, dinning room and kitchen on the first floor, and the bedrooms and bathroom on the second floor.

The Glenns spent a lot of time at home. 27 now they are at dinner. Conversation(谈话) at the Glenns' house is usually lively at mealtime. The children are 28 trips they would like to take. Susan, who has never 29 on a plane, says, "I'd like to 30 a plane to California. " Henry, who is 31 , thinks it would be fun to be on a ship, heading for adventure(冒险) in Africa. Teddy, the youngest child, says, "I want to go around the world on a train. " His elder brother and sister are still trying to 32 to him why this is not possible when their mother says, "Children, you've spent too much time at the table. Henry and Susan, go and 33 your homework. Teddy, it's time you were in bed. "

Soon there is silence throughout the 34 Teddy is in bed, Susan and Henry are in their rooms studying, and Mr. And Mrs. Glenns are in their living room, 35 George is sitting in his favourite chair, reading the paper and Margaret is sitting on the sofa, doing some sewing.

( )21. A. only B. just C. nearly D. almost

答案:B

( )22. A. sometimes B. often C. usually D. seldom

答案:C

( )23. A. by B. on C. in D. for

答案:C

( )24. A. hardily B. almost C. much D. far

答案:B

( )25. A. crowded B. set C. put D. planted

答案:D

( ) 26. A. among B. between C. from D. across

答案:B

( )27. A. Almost B. Right C. Just D. Every

答案:B

( )28. A. discussing B. talking C. speaking D. saying

答案:A

( )29. A. ridden B. fled C. been D. gone

答案:C

( )30. A. ride B. fly C. take D. travel

答案:C

( )31. A. elder B. older C. bigger D. larger

答案:B

( )32. A. explain B. say C. tell C. speak

答案:A

( )33. A. make B. do C. learn D. review

答案:B

( )34. A. room B:. home C. house D. Glenns'

答案:C

( )35. A. there B. here C. where D. now

答案:C

     2019安徽成人高考高起专英语冲刺模拟试题

2019年成人高考高起点英语模拟试题

2019年成人高考高起点英语模拟试题

2019年成人高考高起点英语预测题一

2019年成人高考高起点英语预测题二

评论

0人参与,0条评论

全部评论(0)

还没有评论,快来抢沙发吧!

学历报名热线:0551-62817309

地址:安徽省合肥市蜀山区长江西路200号置地投资广场8楼

网站版权Copyright © 快师教育所有 网站负责人:徐淼 备案号: 皖ICP备17016797号-2

历年真题|考试科目|报考专业|招生院校|网站地图|关于快师