快师教育-安徽专业学历提升咨询服务机构

安徽学历提升咨询热线

0551-62615567

您现在的位置:安徽成人高考网 > 资料下载 > 专升本 > 英语 >

2016年成人高考专升本英语考试真题及答案解析

发布时间:2019年03月04日来源:快师教育 编辑:徐老师收藏文章 下载该试卷


 I.Phonetics(5 points)

 

Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

1. A.vital

 

B. silent

 

C. collide

 

D. Fierce

 

答案:D

 

2. A.taught

 

B. caught

 

C. laugh

 

D. Fault

 

答案:C

 

3. A.reception

 

B. receipt

 

C. capture

 

D. Concept

 

答案:B

 

4. A. boom

 

B. goose

 

C. flood

 

D. Gloom

 

答案:C

 

5. A. finger

 

B. singer

 

C. hanger

 

D. Ringer

 

答案:A

 

. Vocabulary and Structure(15 points)

 

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

 

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

 

A. paper

 

B. easy

 

C. private

 

D. Pocket

 

答案:D

 

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

 

A. heavy

 

B. sharp

 

C. Strong

 

D. Powerful

 

答案:C

 

8. If you__ stayed at home, this would never have

 

happened.

 

A. Have

 

B. Had

 

C. will have

 

D. would have

 

答案:B

 

9. --How much did this set of furniture cost?

 

--I forgot __

 

A. how much it costs

 

B. how much did it cost

 

C. how much it cost

 

D. how much does it cost

 

答案:C

 

10. We had a long way to go so we decided to __

 

early.

 

A. set on

 

B. put on

 

C. set off

 

D. put off

 

答案:C

 

11. __ it is not his responsibility to do that,he said he would help.

 

A. Although

 

B. As

 

C. Since

 

D. Unless

 

答案:A

 

12. One of the strongest hurricanes __ was the Florida Keys Storm of 1935, during which 500 people were killed.

 

A. to record

 

B. recorded

 

C. recording

 

D. being recorded

 

答案:B

 

13. Ms. Jolie is beautiful and very talented, and in control of her own career.

 

A. basically

 

B. remarkably

 

C. perfectly

 

D. Actively

 

答案:B

 

14. When John left the office, Amy __ at her desk.

 

A. is still working

 

B. has still worked

 

C. had still working

 

D. was still working

 

答案:D

 

15. You should learn through failures. Why don't you __ your plan or try a new approach?

 

A. adjust

 

B. repeat

 

C. accept

 

D. Refuse

 

答案:A

 

16. The carpet has so many stains on it that it needs

 

A. replace

 

B. to replace

 

C. being replaced

 

D. to be replaced

 

答案:D

 

17. I sent him the package yesterday. He __ it by now.

 

A. might have received

 

B. received

 

C. will receive

 

D. Receives

 

答案:A

 

18. Is this the factory __ you visited the other day?

 

A. what

 

B. where

 

C. That

 

D. When

 

答案:C

 

19. To make the fish__ nice, she put in some sugar and wine vinegar.

 

A. taste

 

B. to taste

 

C. tasted

 

D. Tasting

 

答案:A

 

20. My daughter runs faster than__ in her class. She runs the fastest.

 

A. a boy

 

B. any boy

 

C. some boys

 

D. most boys

 

答案:B

 

. Cloze(30 points)

 

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A,B,C and D. Choose the one tha is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

Insomnia, or "poor sleep", can have bad effects on a person's health and general well-being. It can 21on both our physical and mental health and can lead to other health22

 

Insomnia can be traced to many different reasons,but what is 23 to ninny sufferers is their inability to relax fully and "switch the mind 24Constant thoughts,25 around and around in the mind, moving from one 26 to the next, prevent stillness and peace and 27 a sufferer extremely tired.

 

In order to treat insomnia 28, it is first

 

necessary to allow a sufferer to re-experience 29 real

 

relaxation feel like.It’s almost as though they've forgotten how to relax. Once this has been 30 by the brain, then fast and effective 31 can be made to reeducate the unconscious towards allowing the person to relax 32 and to allow a natural state of sleep

 

to33

 

Hypnotherapy(催眠疗法) is one of the fastest and

 

most effective ways of 34 this goal for long-lasting results.

 

Sleeping pills, if used at all, should only be a short-term35as their effect is soon reduced and their side effects can be deep and far-reaching.

 

21. A. harm

 

B. affect

 

C. change

 

D. Impact

 

答案:D

 

22. A. demands

 

B. concerns

 

C. Reasons

 

D. Questions

 

答案:B

 

23. A. interesting

 

B. same

 

C. common

 

D. Alike

 

答案:C

 

24. A. on

 

B. off

 

C. up

 

D. Down

 

答案:B

 

25. A.getting

 

B.taking

 

C.going

 

D.pulling

 

答案:D

 

26. A. image

 

B. dream

 

C. concept

 

D. Thought

 

答案:D

 

27.A.cause

 

B.1eave

 

C.disturb

 

D.1ead

 

答案:B

 

28.A carefully

 

B easily

 

C.effectively

 

D.Finally

 

答案:C

 

29.A if

 

B.how

 

C.where

 

D.What

 

答案:D

 

30.A remembered

 

B pulled

 

C.changed

 

D.Printed

 

答案:A

 

31.A.scales

 

B.steps

 

C.methods

 

D.techniques

 

答案:B

 

32.A fully

 

B recently

 

C.silently

 

D.Actively

 

答案:A

 

33.A.appear

 

B.show

 

C.occur

 

D.Realize

 

答案:C

 

34.A.achieving

 

B.targeting

 

C keeping

 

D.Aiming

 

答案:A

 

35.A.0bject

 

B.system

 

C.result

 

D.Strategy

 

答案:D

 

.Reading Comprehension(60 points)

 

Directions:There are five reading passages in this part.Each passage is followed by four questions.For each question there are four suggested answers marked ABC and I Choose the best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

 

Passage One

 

Alexia Sloane,a l0year-old girllost her sight when she was two following a brain disease But despite her disability she has excelled at languages and is already fluent in EnglishFrenchSpanish and Chineseand is learning German.

 

Now she has experienced her dream job of working

 

as an interpreter after East of England MEP(欧盟议员)

 

Robert Sturdy invited her to the parliament building in Brussels,thus becoming the youngest interpreter to work at the European Parliament.

 

She was given a special permit to get into the

 

buildin9,where there is usually a minimum age requirement of l4.and sat in a booth listening and

 

interpretin9,”said her motherIsabelle.The other

 

interpreters were amazed at how well she did as the

 

上一篇:2014年成人高考专升本英语真题及答案解析 下一篇:2017年成人高考专升本英语真题及答案

评论

0人参与,0条评论

全部评论(0)

还没有评论,快来抢沙发吧!

2019年安徽成人高考报名
学历报名热线:0551-62615567

地址:安徽省合肥市蜀山区长江西路200号置地投资广场8楼

网站版权Copyright © 2009-2019快师教育所有 皖ICP备17016797号-2

安徽成人高考|安徽成考科目|成考报考专业|成考招生院校|网站地图|关于快师