快师教育-安徽专业成人学历提升服务机构

安徽学历提升咨询热线

0551-62817309

您现在的位置:安徽成人高考 > 成考高起专 > 英语 > 模拟试题 >

2019年安徽成人高考高起专英语最新预测试题及答案(Ⅱ)卷

发布时间:2019-08-16浏览:439次 编辑:刘老师 收藏文章

快师教育网站最新发布了2019年安徽成人高考高起专英语最新预测试题及答案(Ⅱ)卷,可供考生学习使用!2019年安徽成人高考报名已经开始,考生复习工作也可以开展起来了。在复习期间,考生多做一些历年的考试真题,这样可以在更快的时间内了解成人高考各个科目试卷的命题规律,同时考生结合自己的经验总结出答题技巧,以更好的状态来应对今年的考试。

安徽成人高考高起专英语模拟试题

四、阅读理解(共15小题;每题3分,共45分)

阅读下面的短文,然后根据短文的内容从每小题的四个选项中选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填在横线上。

A

Thomas Alva Edison was awarded more patents on inventions than any other American.

When he died in l931,Americans wondered how they could best show their respect for him.

One suggestion was that the nation observe a minute or two of total black-out.All electric power would be shut off in homes streets and factories.

Perhaps this suggestion made Americans realize fully what Edison and his inventions

meant to them.Electric power was too important to the country.Shutting it off for even a short time would have led to complete confusion.A black—out was out of the question.

On the day of Edison's funeral,many people silently dimmed their lights.In this way they honored the man who had done mroe than anyone else to put the great force of electricity at his countrymen's fingertips.

36.People decided to honor Edison when_________.

A.he made the first electric light

B.electric power was l00 years old

C.the country realized electricity's importance

D.he died in 1931

答案:D

37.The suggestion was to_______.

A.turn off the lights in factories and schools

B.observe a few minutes of total silence

C.dim all electric lights

D.shut off all electricity for a short time

答案:D

38.Americans fully realized what Edison's inventions meant when they________.

A.heard of his death

B.heard of the plan to honor him

C.first used electric power

D.tried to carry out the plan

答案:B

39.The plan was never carried out because_________.

A.not everyone wanted to honor Edison

B.it was too diffcult

C.electric power Was too important to the country

D.it honored only one of Edison's inventions

答案:C

B

The human body naturally prevents attempt(企图)to lose or gain weight.Thus the best way to lower your weight is to do some exercise daily.Although scientists don’t agree exactly

how this works to lower the“setpoint”,they do know that exercise helps your body work with you and not against you in at least the following ways:

1.Exercise burns calories(卡路里):if you walk two miles every day,you use an extra 1400 calories a week—and lose about a pound in two weeks.

2.Exercise helps to bum fat and build muscle:since muscle requires more calories than fat does,the more muscle you have,the faster you will bum calories.

3.Finally exercise speeds up your metabolism(新陈代谢),not just while you’re exercising,but for several hours after exercise ends.

A program of light-to-moderate exercise done for only a half-hour a day is enough to keep your“setpoint”lowered,and thus helps you lose weight and keep it off.If you need to lose more than five pounds,combine regular exercise with a moderate reduction in calories until you reach your goal(目标)。

40.Scientists don’t________.

A.think exercise helps people's bodies work against them

B.agree exercise helps to lower people's weight

C.bilieve in exercise at all

D.think exercise helps people's bodies work with them

答案:A

41.Exercise helps you________.

A.save calories and gain weight

B.save calories but lose weight

C.bum calories and lose weight

D.burn calories but gain weight

答案:C

42.When you walk________.

A.slowly,the fat in your body increases

B.1ess,you build more muscles

C.faster,you bum less calories

D.fast,the fat in your body reduces

答案:D

43.Which of the following is NOT true?

A.A man of more muscles burns calories faster.

B.Exercise speeds up your metabolism even after it.

C.An hour and a halls exercise is not enough to keep your“setpoint”lowered.

D.To lose more than 5 pounds,just doing exercise is not enough.

答案:C

C

Some villagers were going to celebrate an important wine festival(酒宴)in a few days’time,So they borrowed a huge barrel from the nearest town,put it in the village square, and decided that each of them should empty a bottle of the best wine he had into it,so that there should be plenty at the feast(宴会)。

One of the villagers thought he would be very clever.“If I pour a bottle of water in.instead of wine.No one will notice it,”he said to himself.“because there will be so much excellent wine in the barrel that the water will be lost in it.”

The night of the feast arrived.Everybody gathered in the village square with their bowls and their glasses for the wine.The tap(塞子)on the barrel was opened,but what came out was pure water.Everyone in the village had had the same idea.

44.The villagers borrowed a huge barrel in order to__________.

A.hold water

B.take the place of wine bottle

C.hold wine

D.empty bottles

答案:C

45.From the passage we know that the feast would be held_________.

A.in the village square

B.in the nearest town

C.around the barrel

D.in their houses

答案:A

46.The sentence“the water will be lost in it”can be considered as________.

A.the water would be mixed up with the wine

B.the water couldn't:be found in the wine

C.the water would flow through the barrel into the ground

D.the water would be gone in the barrel

答案:A

47.What came out of the barrel was pure water because_______.

A.all the wine had turned into water

B.everybody in the village had poured water into the barrel

C.someone had stolen the wine and put water into the barrel

D.not only the man but the other villagers were very clever

答案:B

D

Like everyone else working at the Limerick nuclear-power(核能)plant,Stanley Watras had to pass through the monitors(监测器)before leaving the buildin9.Most of his co-workers.passed through without a problem,but Watras,an engineer,continually set off alarms(警报)。Some days he was found to be carrying six times more radiation(辐射物)than normal.

Neither Watras nor his co-workers could understand where he was picking it up.

Then one day Watras went through the door at Limerick and turned and walked back through the monitors without ever entering the power block.Yet the machines still said he was carrying radiation.“If I wasn’t picking up radiation at work,there was only one place it could be coming from:my house.”

When scientists came to test the Watrases’home in the countryside,they found out what was the matter.The house contained so much radon(氡)that living in it for a year was like being exposed(暴露)to 260,000 chest X-rays.In the year the Watrases had spent there,they had increased their chances of getting lung cancer(癌症)by 13 or 14 percent.

The next day the Watrases took down their Christmas tree,put their clothes in some bags and moved into a nearby hotel.“It was terrible,”says Watras.

The owner of the Limerick plant took charge of dealing with the Watrases’radon problem as an experiment.Scientists studied every comer of the house.When the ground was dug up,they found that under the house there was a uranium(铀)-beating rock.

48.It was because________ that Stanley Watras was carrying six times more radiation than normal.

A.he worked at a nuclear—power plant

B.there was something wrong with the monitors

C.he lived in a house in the countryside

D.his house was built on a uranium-beating rock

答案:D

49.The monitors at the gates of the plant building gave alarms________.

A.only whell Watras was leaving the building

B.whenever Watras's co-workers were leaving the building

C.only when Watras was passing through one day

D.whenever Watras was passing through.Them

答案:D

50.Watras understood he was picking up radiation at.home as_________.

A.he always set off alarms when passing through the monitors

B.most of his co-workers passed through the monitors without problem

C.he proved one day he wasn’t picking up.radiation at work

D.scientists found out his house contained radiation

答案:C

五、补全对话(共5句;每句满分为3分,共l5分)

根据中文提示,将对话中缺少的内容写在线上。这些句子必须符合英语表达习惯。

打句号的地方,用陈述旬;打问号的地方,用疑问句。

提示:一女士与朋友到餐馆用餐,招待询问吃什么和要不要喝点什么,女士一一回

答,并问有什么特色菜。

Waiter:Good evening,Madam.How many persons are there in your party?

Lady:Three. 51 for three by the window?

Waiter:No problem.There's one over there. 52 to have?

Lady:We'd like three sandwiches, some vegetables and soup.

Waiter: 53 to start off with?

Lady:Yes,that's a good idea.Red wine,please.

Waiter: 54 ?

Lady:No, not yet.One of our friends hasn't arrived.What special do you have tonight?

Waiter:French steak.It's very nice.

Lady:It sounds good.OK, 55 .

答案:51.Could we have a table

答案:52.What would you like

答案:53.Would you like some wine

答案:54.Can we serve now

答案:55.we'll take it

六、书面表达(满分30分)

请根据以下要点写一篇短文,谈谈你对污染的看法。

1.污染问题目前已经相当严重,成为全球性问题,给人类和自然界的动植物造成了严重危害;

2.列举两至三种产生污染的原因及污染造成的严重后果;

3.列举两至三条治理污染的措施。

要求:要点完整,不要逐字翻译。词数:100左右。

答案:Today pollution has become a serious international problem.Our air,seas,rivers and land have been polluted by waste or poisonous things.Pollution does great harm not only to human beings but also to animals and plants.We can't have fresh air because many factories have poisonous smoke sent into the air and the cars give off waste gasses.We can't have clean water because factories have pumped their waste water into rivers,lakes and seas.It is said that strange diseases have appeared in some places because of pollution.I think the government can do something to stop pollution. For instance,it can reduce the production of cars and encourage to produce environment-friendly cars.The waste and waste water from factories must be treated properly before they are sent out.In this way we can improve our environment and live a healthier and happier life.

点击查看试题上卷→2019年安徽成人高考高起专英语最新预测试题及答案(Ⅰ)卷

    2019年安徽成人高考高点英语模拟试题资料

2019年成人高考高起点英语提分试卷

2019成人高考(高起点)英语模拟试题及答案二

2019年成人高考高起点英语预测题二

2019年成人高考高起点英语预测题一

2019年成人高考高起点英语模拟试题

2019年成人高考高起点英语模拟试题

评论

0人参与,0条评论

全部评论(0)

还没有评论,快来抢沙发吧!

学历报名热线:0551-62817309

地址:安徽省合肥市蜀山区长江西路200号置地投资广场8楼

网站版权Copyright © 快师教育所有 网站负责人:徐淼 备案号: 皖ICP备17016797号-2

历年真题|考试科目|报考专业|招生院校|网站地图|关于快师